/* */ /* */
 
 

 

BioFest 2017

19-05-2017 - 21-05-2017

Tematica: Gastronomie

Locatie: Bucuresti Mall Vitan

Adresa: Calea Vitan 55 - 59

Bucuresti,


Accente NOI Fair va invita sa participati in perioada 19 - 21 mai 2017 la BioFest - targul produselor sanatoase, dedicat publicului larg, prin punerea in contact direct a cerererii si ofertei actuale existente pe piata produselor organice din Romania. Evenimentul va fi implementat in interior cu standuri de prezentare, sub forma de insule, amplasate la parter pe aleile circulate ale Bucuresti Mall Vitan.

 

Cine? Noi, adica Accente NOI Fair, activam pe piata de trade show marketing din Romania de 12 ani avand experienta implementarii la nivel local si national a unor evenimente tematice de succes.

 

Ce? BioFest, un festival complet de evidentiere a ofertei de produse food si non-food certificate bio, romanesti si straine, care isi gasesc greu locul in marea de produse industriale. De asemenea, evenimentul va contine happeninguri, prezentari de produse, prezentari de programe in sensul tematicii.

-          Produse de ingrijire a pielii din ingrediente naturale si organice;

-          Ceaiuri si cafea bio, uleiuri organice, cereale, dulciuri etc.;

-          Suplimente nutrititive si produse pentru terapii;

-          Produse raw vegan; Alimente fara gluten;

-          Bauturi non-alcoolice si alcoolice bio;

-          Alte produse, din tematica targului, certificate bio sau cu ingrediente naturale;

 

Unde? Bucuresti Mall Vitan este primul shoping mall din Bucuresti cu trafic important de vizitatori si cu un profil al vizitatorului cu venituri peste medie, interesat, in baza studiilor realizate intern (in cei 5 ani de impelementare evenimente aici), de achizitia si consumul de produse sanatoase de calitate.  Standurile vor fi pozitionate la parter pe culoarul principal de la intrarea Starbucks – Lacoste – Tommy Hilfiger – H&M, oferind vizibilitate maxima tuturor firmelor expozante.

 

Cand? Weekendul 19 - 21 mai.

 

Detalii organizatorice: Suprafata de expunere este insulara aflata pe mijlocul culoarului de acces si are dimensiunea de 3mp (2mx1,5m). Mobilierul de expunere al expozantilor nu poate depasi inaltimea de 1,2 m. De asemenea, mobilierul de expunere trebuie sa respecte cerintele minime de estetica ale mallului.

Firmele expozante care nu detin mobilier propriu de expunere pot solicita organizatorului oferta pentru punerea la dispozitie a unor module expozitionale.

Evenimentul este organizat de Accente NOI Fair cu sprijinul Bucuresti Mall si BioShopRomania.

Pentru inscrieri ca expozant in cadrul targului, va rugam sa ne trimiteti pe e-mail intentia dumneavoastra de participare alaturi de lista de produse pe care doriti sa le expuneti / comercilaizati.

Mapa cu tarifele de inscriere va fi facuta publica in data de 10 aprilie 2017, moment in care vom demara sesiunea de inscrieri / contractari. Numarul de standuri este limitat.

 

Pentru orice fel de detalii organizatorice suplimentare, va rugam sa ne contactati.

 

 

Cu stima,

 

Echipa Accente NOI Fair

0727 870 793 / 0723 257 994

accentenoi@gmail.com

cipriandinca@accentenoi.ro

andreeadinca@accentenoi.ro
adauga un comentariu »